3. ročník mezinárodní konference Výměna know-how a zkušeností mezi mladými lidmi na venkově

     
3. ročník mezinárodní konference Výměna know-how a zkušeností mezi mladými lidmi na venkově

Společnost mladých agrárníků České republiky, z. s. Vás zve na III. ročník mezinárodní konference Výměna know-how a zkušeností mezi mladými lidmi na venkově konané 10. a 11. listopadu 2017 v prostorách Zámku Křtiny (okr. Blansko). Akce je pořádána pod záštitou ministra zemědělství Ing. Mariana Jurečky. Hlavním tématem konference bude letos diverzifikace zemědělské výroby.

Konference opět s podtitulem "Sdílejme zkušenosti, ne kraviny" je určena pro zemědělce, zástupce a členy MAS a nevládních organizací z venkova, dále zástupce státní správy a samosprávy. Na programu jsou prezentace příkladů zaměření mladých farmářů z České, ale také Slovenské republiky, Maďarska, Srbska či Polska.

Program akce je pestrý a můžete si ho prohlédnout >>>ZDE<<<  (in English HERE).

I přes takto bohatý program je účast na konferenci zcela zdarma.

Přijďte diskutovat o možnostech současného zemědělského podnikání mladých farmářů, pochlubit se svými úspěchy a načerpat inspiraci pro své podnikatelské záměry.

Z kapacitních důvodů je nutné, aby se přednášející, ale i účastníci zaregistrovali na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOzarONZNENYHprPsjcgUOKduTNcqjC2qWOQl4nl1NlnW0dw/viewform

Fotografie a krátký video spot z minulých ročníků si můžete prohlédnout na webových stánkách Společnosti mladých agrárníků České republiky, z. s. (www.smacr.cz).

Těšíme se, že se tam s Vámi setkáme <img src=" />