Dodatečná doporučení žádostí o dotaci v rámci 3. kola PRV – operace 4.1.1 Investice do zemědělských podniků

     

Státní zemědělský intervenční fond dne 7. dubna 2017 provedl na základě alokace stanovené Ministerstvem zemědělství ČR dodatečné doporučení Žádostí o dotaci v rámci operace 4.1.1 Investice do zemědělských podniků.

 

Dodatečné doporučení bylo provedeno na základě ustanovení Obecné části Pravidel pro žadatele pro 3. kolo PRV (aktualizace ze dne 9. prosince 2016) – Kapitola 5.4. Doporučení Žádosti o dotaci, písm. c) Další Žádosti o dotaci (z kategorie Nedoporučen) budou doporučeny jako Čekatelé v termínu doporučení žádostí 4. kola příjmu, a to až do výše prostředků uvolněných v důsledku ukončení administrace Žádostí z kategorie Doporučen.

Administrace dodatečně doporučených Žádostí o dotaci (tedy žádostí v kategorii „ČEKATEL“) bude probíhat v termínech a lhůtách pro administraci 4. kola příjmu žádostí. Podmínky platné pro administraci Žádosti Čekatele ze 3. kola vyplývají z aktuálních Pravidel pro žadatele 3. kola.

Další průběh administrace Žádostí o dotaci:

Od 22. května do 3. července 2017 bude žádostem Čekatelů, tedy i dodatečně doporučeným Žádostem 3. kola otevřen Portál farmáře pro předložení povinných, případně nepovinných příloh k Žádosti o dotaci, dokumentace k zrealizovanému výběrovému/zadávacímu řízení a aktualizovaného formuláře Žádosti o dotaci. O otevření Portálu farmáře k doložení příloh a Žádosti o dotaci není zasílán žádný informativní email.

Výsledek administrativní kontroly předložené Žádosti o dotaci a ostatní dokumentace bude zaslán na Portál farmáře nejpozději do 16. října 2017 – v případě zjištění odstranitelných chyb obdržíte Žádost o doplnění neúplné dokumentace. Odstranění nedostatků je nutné provést do 14 kalendářních dnů od vyhotovení Žádosti o doplnění neúplné dokumentace prostřednictvím Portálu farmáře.

Předpokládané zahájení průběžného schvalování žádostí v průběhu listopadu 2017.

Seznamy a více informací volně k dispozici :

 4.1.1 Investice do zemědělských podniků - záměr b: dodatečně doporučeno 24 žádostí o dotaci

 4.1.1 Investice do zemědělských podniků - záměr c: dodatečně doporučeno 16 žádostí o dotaci

 4.1.1 Investice do zemědělských podniků - záměr f: dodatečně doporučeno 3 žádostí o dotaciu

 4.1.1 Investice do zemědělských podniků - záměr g: dodatečně doporučeno 8 žádostí o dotaci

 4.1.1 Investice do zemědělských podniků - záměr h: dodatečně doporučeno 23 žádostí o dotaciu

 4.1.1 Investice do zemědělských podniků - záměr i: dodatečně doporučeno 7 žádostí o dotaci

 4.1.1 Investice do zemědělských podniků - záměr j: dodatečně doporučeno 9 žádostí o dotaci

 4.1.1 Investice do zemědělských podniků - záměr l: dodatečně doporučeno 8 žádostí o dotaci

Zdroj: szif.cz