Informace k příjmu Žádostí o platbu pro 3. kolo příjmu Programu Rozvoje Venkova 2014-2020

     

Dne 5. června 2017 byla spuštěna funkcionalita Portálu farmáře pro možnost vygenerování a vyplnění formuláře Žádosti o platbu Programu rozvoje venkova pro žádosti v rámci 3. kola příjmu.

V souladu s kapitolou 10. Žádost o platbu Obecných podmínek Pravidel pro poskytnutí dotace na základě Programu rozvoje venkova na období 2014 – 2020 je na webových stránkách www.szif.cz zveřejněn dokument Návod na podání Žádosti o platbu pro příjemce dotace – 3. kolo příjmu: v SZIF POSKYTUJE - Program rozvoje venkova 2014 – 2020 - sekce „KE STAŽENÍ“ - složka „Postupy administrativních kroků Žádostí PRV – projektová opatření (3. kolo)“

Zároveň je tento dokument zveřejněn i na Portálu farmáře: sekce „Nová podání“ - “Žádosti PRV projektová opatření“ - sekce „KE STAŽENÍ“ -> “Dokumenty – 3. kolo příjmu žádostí“ -> složka „Manuály a Instruktážní listy k vyplňování Žádosti o platbu“.

Informace k vyplňování formuláře Žádost o platbu a formuláře Soupiska účetních/daňových dokladů k výdajům, ze kterých je stanovena dotace, jsou uvedeny v příslušných Instruktážních listech. Tyto Instruktážní listy jsou k dispozici v „MENU“ v záhlaví jednotlivých formulářů, nebo na Portálu farmáře – sekce „Nová podání“ - “Žádosti PRV projektová opatření“ - sekce „KE STAŽENÍ“ -> “ Dokumenty – 3. kolo příjmu žádostí“ -> složka „Manuály a Instruktážní listy k vyplňování Žádosti o platbu“.

Funkcionalita Portálu farmáře pro nahrání a odeslání formuláře Žádostí o platbu je odvislá od data podpisu Dohody o poskytnutí dotace.

Upozorňujeme příjemce dotace, že počínaje 3. kolem příjmu Žádostí o platbu je možné doložit přílohy k Žádosti o platbu prostřednictvím Portálu farmáře, tj. v rámci uploadu Žádosti o platbu.

Zdroj: szif.cz