Nabídka na zhodnocení hovězího masa

     

Na Národní výstavě hospodářských zvířat v Brně se nám naskytl kontakt na pana Radka Chaloupku z firmy Amaso CZ, která našim členům nabízí odběr hovězích kusů za sympatické ceny. Zde je představení této firmy:

Amaso patří do velké rodiny restaurací a dnes i obchodů Ambiente v Praze a Plzni www.ambi.cz .

Před cca osmi lety jsme si v Ambiente stanovili cíl, že chceme dosáhnout stejné kvality hovězího masa, kterou jsme v té době znali z Ameriky a třeba Irska zhodnocení tuzemské suroviny. Před šesti lety jsme na tom začali reálně pracovat.

Jak šla doba, vyzkoušeli jsme si různé cesty, z nichž se mnohé ukázaly být slepými, ale mnohé vedly dál a prošlapáváme je dodnes.

A tak jsme si stanovili, že chceme pracovat s původním českým plemenem Čestr a kříženci z něj a že ideální pro náš záměr je maso z volů a jalovic, protože nese námi tolik žádaný tuk.

Maso zhodnocujeme zráním na sucho po dobu dvou měsíců a dělíme jej tak, aby se z něj skvěle vařilo – přistoupili jsme k tomu trochu z jiného úhlu, protože jsme kuchaři.

Výsledky máme výborné, čeho se nám nedostává, je dostatek perfektní suroviny, za kterou rádi zaplatíme adekvátní peníze.

Navíc od nás každý chovatel dostává steaky ze svých kusů J.

Pokud by Vás nabídka zaujala a chtěli byste do této sítě dodávat své kusy, obraťte se prosím pro podrobnosti přímo na pana Chaloupku:

Radek Chaloupka

Amaso CZ, s.r.o.

Maiselova 38/15

110 00  Praha 1 - Josefov

tel: 739 318 762

radek.chaloupka@ambi.cz, www.ambi.cz