Propagace zemědělců a adresář farem pro realizaci aktitivt mimoškolního vzdělávání v oblasti zemědělství

     

Možnost  spolupráce na vytvoření adresáře zemědělských hospodářství v ČR nabízejících vzdělávání pro školy (exkurze, výukové programy, pobytové programy).

Společnost mladých agrárníků České republiky byla oslovena Asociací místních potravinových iniciativ, o.p.s s prosbou o spolupráci při vyplňování dotazníku určeného k vytvoření adresáře zemědělských hospodářství v ČR nabízejících vzdělávání pro školy (exkurze, výukové programy, pobytové programy).
Adresář je zveřejněn na webovém portálu adresarfarmaru.cz a má sloužit jako propagace zemědělců a jako informační zdroj pro učitele při plánování a realizaci aktivit mimoškolního vzdělávání o zemědělství.
On-line dotazník je možné vyplnit do 31. 7. 2015 na následujícím odkazu:
https://docs.google.com/forms/d/1SKNG9gl5-zGSuXGh916K6lplV1tukyaTzycAI6mZ-Zk/viewform nebo zde.
Iniciátorem dotazníkového šetření je iniciativa Skutečně zdravá škola a realizuje jej Asociace místních potravinových iniciativ, o.p.s.

Pokud máte chuť a možnost, vyplňte prosím daný dotazník a berte to přinejmenším jako bezplatnou propagaci Vaší farmy či Vašich produktů, příjemným bonusem pak může být, že i Vy se budete podílet na prezentaci českého zemědělství z pohledu farmáře a formování budoucích generací českého zemědělství.