SZIF pořádá semináře pro zájemce o 6. kolo PRV

     
SZIF pořádá semináře pro zájemce o 6. kolo PRV

Jarní kolo Programu rozvoje venkova 2014–2020 se pomalu blíží. Aby byli žadatelé co nejlépe připraveni, pořádá pro ně Státní zemědělský intervenční fond, který žádosti administruje, sérii seminářů. Zde se zájemci dovědí vše potřebné, od novinek až po zkušenosti, na jaké chyby si dát pozor.

Šesté kolo Programu rozvoje venkova (PRV) podpoří investice do zemědělských a lesnických podniků, mladé zemědělce a také inovace a projekty spolupráce. Samotný příjem žádostí bude probíhat od 3. do 23. dubna 2018. V průběhu března mohou v rámci přípravy všichni potenciální zájemci využít regionální semináře, které pro ně pořádá SZIF ve spolupráci s Celostátní sítí pro venkov a jejími partnery. Jejich smyslem je představit jednotlivé vyhlášené operace, způsob administrace projektů, příklady dobré i špatné praxe. A samozřejmě také informovat, jak správně vyplnit žádost a poukázat na zbytečné chyby.

Podpůrným materiálem pro budoucí žadatele je brožura „Program rozvoje venkova 2014–2020 – základní změny v Pravidlech pro 6. kolo, nejčastější chyby žadatelů“. Ta je k dispozici na webových stránkách www.szif.cz, v sekci Nejčastější dotazy, pod PRV 2014–2020.

Účast je bezplatná

Více zde

Zdroj: szif.cz