TECHAGRO 2014

     

Za dobu více než dvacetiletého úspěšného trvání nesou veletrhy TECHAGRO, ANIMAL VETEX, SILVA REGINA, BIOMASA známku prestižní akce s vysokým odborným kreditem, která představuje jednu z předních událostí svého druhu v Evropě. Svědčí o tom i výsledky ročníku 2012, který byl nejúspěšnější ve své historii. Ročník 2014 má nejlepší předpoklady být ještě úspěšnější.

Vážení členové,

ve dnech 30. března do 3. dubna 2014 proběhne v České republice na výstavišti v Brně již tradiční komplex veletrhů v čele s veletrhem zemědělské techniky TECHAGRO. Tento celek patří mezi tři největší svého druhu v Evropě a jeho návštěva je dobrou příležitostí nejen ke zmapování novinek v zemědělské a lesnické technice, ale i k setkání s odborníky, kolegy a všemi, kteří ke komunitě zemědělců, lesníků a myslivců patří. Souběžně se zemědělským veletrhem TECHAGRO proběhne také lesnický a myslivecký veletrh SILVA REGINA, veletrh obnovitelných zdrojů energie v zemědělství a lesnictví BIOMASA a veterinární veletrh ANIMAL VETEX.

Vystavovatelé jsou přihlášeni ve všech částech oborového členění a přijedou z celkem 29 zemí.

Důležitou součástí veletrhu TECHAGRO je výstava hospodářských zvířat. Letos bude mimo jiné vystaveno 22 plemen masného skotu.

Brněnské výstaviště patří mezi největší výstaviště ve střední Evropě a jak vybavením, tak službami poskytuje prvotřídní servis zahraničním návštěvníkům. Součástí služeb je i zajištění ubytování, případně dalších programů souvisejících s návštěvnou výstaviště nebo brněnského regionu. Výstaviště leží v blízkosti mezinárodních letišť v Praze a ve Vídni, k dopravě z těchto letišť do Brna je možné využít například autobusu nebo vlaků EuroCity.

Všechny Vás srdečně zveme na veletrh nejenom v rámci Sněmu Společnosti mladých agrárníků České republiky, který proběhne 30. března, více v pozvánkách.

Členů SMA ČR můžeme zajistit zlevněné vstupenky. Více informací kouril@smacr.cz