Zájezd do Francie

     

Svaz chovatelů ovcí a koz z.s. by Vám chtěl nabídnout pracovní cestu do Francie, během které se uskuteční návštěva farmy, pobyt v předjarní Paříži, ve které se bude konat od 25.2. - 5.3. 2017 Le Salon international de l’Agriculture (SIA) na výstavišti Porte de Versailles  a mezinárodní zemědělský veletrh SIMA, který se koná 26.2. -  2.3. 2017 na výstavišti Villepinte.

Na salonu SIA bude probíhat mezinárodní sýrařský veletrh. Vlastní výstava hospodářských zvířat na SIA je spojená s velkolepým potravinářským veletrhem a přehlídkou jednotlivých regionů (i zámořských), kde můžete ochutnat výborné francouzské sýry, dary moře a nepřeberné množství vín, zaujme nejen chovatele, ale i rodinné příslušníky nebo Vaše přátele. Program výstavy najdete na www.salon-agriculture.com.

Zájezd, který jsme pořádali, ve spolupráci s cestovní kanceláří ALINEA již několikrát, je vždy spojen s poznáváním Paříže a okolí pod vedením paní Anny Bruzlové. Program přizpůsobíme i individuálním požadavkům účastníků nebo skupin. Tentokrát chceme jeden den věnovat návštěvě jedné nebo dvouo farem s chovem ovcí a koz. Podle zájmu a aktuální nabídky bude odborný program zajištěn na trase průjezdu Francií nebo v okolí Paříže.

Cena zájezdu 6 900 Kč zahrnuje: dopravu luxusním autokarem s WC, klimatizací, kávovarem a nápoji u řidičů za Kč, 3 noclehy v hotelu se snídaní, zajištění vstupenek na veletrh SIA a SIMA, zajištění exkurze na farmu, průvodce.

Cena nezahrnuje: cestovní pojištění (dle objednávky sjednáme za 135 Kč/os/pobyt komplexní cestovní pojištění u pojišťovny UNIQA: pojištění léčebných výloh do 5 mil. Kč, úrazové pojištění, pojištění storna v případě zrušení zájezdů z důvodu úrazu či onemocnění, pojištění zavazadel...), vstupné do muzeí, 3 večeře (celkem cca 35 €), plavbu lodí po Seině 9€, jízdné metrem na veletrh SIMA. Aktuální ceny a podrobné informace Vám sdělíme v cestovních pokynech.
Zájezd se uskuteční za předpokladu dostatečného zájmu, proto Vás žádáme o zaslání přihlášek co nejdříve.
Přihlášky nám zašlete nejpozději do 31.prosince 2017 na naši adresu: Svaz chovatelů ovcí a koz z.s., Ptašínského 308/5, 602 00 Brno, e-mail schok@schok.cz

Více v programu (obsahuje i přihlášku).