Zpravodajství z Programu rozvoje venkova

     

I.1.1.1. Modernizace zemědělských podniků, záměr a) stavby a technologie pro živočišnou výrobu - doporučené Žádosti o dotaci v rámci 18. kola Programu rozvoje venkova - výsledky.

Státní zemědělský intervenční fond dne 29.5.2013 doporučil na základě alokace stanovené Ministerstvem zemědělství ČR celkem 385 Žádostí o dotaci v rámci opatření I.1.1.1. Modernizace zemědělských podniků, záměr a) stavby a technologie pro živočišnou výrobu. Žádostí o dotaci zařazených v Zásobníku projektů je 82 (viz Pravidla pro žadatele pro 18.kolo příjmu žádostí – Obecná část, kapitola 5.5 resp. 5.8).
V souladu s Pravidly pro žadatele budou žadatelé, jejichž Žádosti byly doporučeny, v nejbližší době vyzváni z příslušného RO SZIF k předložení příloh k Žádosti.
Souhrnný přehled Žádostí o dotaci na podopatření I.1.1.1. Modernizace zemědělských podniků, záměr a) stavby a technologie pro živočišnou výrobu v 18. kole PRV.

Žádosti jsou řazeny dle bodového hodnocení, Žádosti se stejným bodovým hodnocením jsou řazeny dle registračního čísla Žádosti o dotaci. Seznam naleznete zde.