Plemeno Limousine na veletrhu hospodářských zvířat Sommet de l´Élevage

     

Letošní 26. ročník mezinárodního veletrhu hospodářských zvířat Sommet de l'Élevage ve francouzském městě Clermont-Ferrand klade důraz na plemeno Limousine. Ve dnech 4. až 6. října 2017 zde bude prezentováno na 2000 živých geneticky kvalitních a pečlivě vybraných zvířat. VSTUP NA VELETRH JE PRO ZAHRANIČNÍ NÁVŠTĚVNÍKY ZDARMA

Po tři dny bude soutěžit 1300 kusů masného a mléčného skotu (22 plemen), spolu s  26 plemeny ovcí a 16 plemeny koní. Očekávanými událostmi jsou národní soutěže plemen Limousine a Montbeliard, jichž sezúčastní celkem 550 kusů zvířat.

Jako každý rok, i letos jsou součástí programu pro zahraniční návštěvníky návštěvy farem a provozů. Je možné navštívit jak farmy, tak jatka či inseminační stanice. Pro návštěvníky jsou připraveny speciální návštěvy chovů, včetně chovů Limousine před zahájením veletrhu – tedy 3. 10. 2017. 

Sommet de l´élevage je nejvýznamnější evropská přehlídka masných i mléčných plemen skotu a zahraniční návštěvníci mají možnost zúčastnit se až 35 komentovaných návštěv farem.

* 180 00 m2 výstavní plochy * 1500 vystavovatelů* 2000 geneticky kvalitních zvířat*

Registrací účastníků přes rozhraní www.sommet-elevage.fr

Kontakt a adresa pro další informace o veletrhu, přihlášení na veletrh a zaslání přihlášek: LOGOS TCHEQUIE s.r.o., paní Alena Pechová, Dejvická 35, Praha 6, tel: 2 333 444 60, email: a.pechova@groupe-logos.com

V případě Vašeho zájmu o zorganizování zájezdu na SOMMET DE L´ÉLEVAGE se můžete obrátit na

CK TEP TOUR www.teptour.cz, která s Vámi dojedná veškeré podrobnosti Vaší cesty.