Spuštění Portálu Farmáře pro 4. kolo příjmu žádostí Programu Rozvoje Venkova 2014-2020

     

Dne 24. března 2017 byla spuštěna funkcionalita Portálu Farmáře pro možnost vygenerování a předvyplnění Žádosti o dotaci Programu rozvoje venkova v rámci 4. kola příjmu žádostí (období 2014 - 2020).

Příjem žádostí 4. kola příjmu žádostí (možnost odesílání Žádostí o dotaci prostřednictvím Portálu Farmáře) probíhá od 4. dubna 2017 od 8 hodin do 24. dubna 2017 do 13 hodin.

Postup podávání žádostí o dotaci je popsán v Pravidlech pro žadatele pro 4. kolo příjmu žádostí – Obecné podmínky, kapitola 5. Žádost o dotaci – zejména kapitola 5.2. Podání Žádosti o dotaci. V souladu s odkazem v Pravidlech pro žadatele, je na webových stránkách www.szif.cz zveřejněn Podrobný postup pro vygenerování a zaslání Žádosti o dotaci přes Portál Farmáře (SZIF POSKYTUJE  Program rozvoje venkova 2014 - 2020  sekce „KE STAŽENÍ“  složka „Postupy administrativních kroků Žádostí PRV - projektová opatření (4.kolo)“; zároveň zveřejněno i na Portálu Farmáře – sekce „Žádosti PRV – projektová opatření“  záložka „Ke stažení“). V souladu s Pravidly pro žadatele budou na těchto místech postupně zveřejňovány „Podrobné postupy“, které se týkají dalších kroků administrace žádostí.
Informace k vyplňování formuláře Žádosti o dotaci jsou uvedeny v Instruktážních listech pro vyplňování Žádosti o dotaci (k jednotlivým operacím 4. kola příjmu žádostí) – Instruktážní listy jsou k dispozici v „Menu“ Žádosti o dotaci (v záhlaví formuláře), nebo na Portálu Farmáře – sekce „Žádosti PRV – projektová opatření“  záložka „Ke stažení“.
Na webových stránkách www.szif.cz byl také zveřejněn Postup pro nastavení zasílání emailových zpráv k dokumentům odesílaným ze SZIF prostřednictvím Portálu Farmáře k administraci konkrétních žádostí v rámci projektových opatření (SZIF POSKYTUJE  Program rozvoje venkova 2014 - 2020  sekce „KE STAŽENÍ“  složka „Postupy administrativních kroků Žádostí PRV - projektová opatření (společné pro všechna kola)“.
Zdroj: szif.cz